Jegyvásárlás


Program


Okos mesék

Okos mesék

„Kutya jó” okos buli gyerekeknek

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 11:00

A Cápák Között című műsorban befektetést nyert OkosMese OKOS BULI zenés műsor sorozata Szentendrére érkezik.

A „kutya jó" zenés műsor gyerekeknek, szülőknek, kutyabarátoknak szól és mindenkinek, aki tudja,
hogy a kutya a legjobb barát!

Az Okos buli alatt a legvidámabb és legokosabb kutyabarát dalokra tombolhatnak a gyerekek. Az interaktív koncerten megtanulhatják, hogyan kell gondoskodni a kutyákról, mire lehet szükségük a kutyaboltból, miként lehet biztonságosan viselkedni velük és mellettük, és azt is, hogy miért jó elpakolni otthon a játékokat.

A dalok nem csak a buksikra, hanem az érzelmekre is hatnak, ezzel segítve a gyerekeket, hogy érzékenyebbek és empatikusabbak legyenek az állatok és egymás iránt.

Az előadás hossza: 60 perc szünet nélkül

A PROGRAMOT 3-7 ÉVES KOR KÖZÖTTI GYEREKEKNEK AJÁNLJUK.

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!