Jegyvásárlás


Program


Oidipusz - nyomozás
6

Oidipusz - nyomozás

ókori krimi
Thébában pestisjárvány pusztít, ami csak akkor szűnik meg, ha megtalálják az előző király gyilkosát. A nyomozást a mostani király, Oidipusz vezeti. A rejtély megoldódik, de ettől számtalan újabb kérdés vetődik fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 29. szerda, 16:00

Karsai György és Térey János fordítása alapján

Thébában pestisjárvány pusztít, ami csak akkor szűnik meg, ha megtalálják az előző király gyilkosát. A nyomozást a mostani király, Oidipusz vezeti.  A rejtély megoldódik, de ettől számtalan újabb kérdés vetődik fel.

Mitől interaktív?
•    A Karvezető–Moderátor az előadást a dramaturgiailag fontos pontokon megállítja, és a nézőkkel közösen megvitatva terelik tovább a történetet.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!