Jegyvásárlás


Program


Nyolcszemközt Mendelssohnnal

Nyolcszemközt Mendelssohnnal

A 2016-ban egy inspiráló élményt nyújtó, közös koncert után alakult zongorás trió egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Koncertjükön elsőként a Mendelssohn életének egyik különösen boldog és kiegyensúlyozott időszakában született d-moll trióját játsszák.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 13. kedd, 20:00

NYOLCSZEMKÖZT MENDELSSOHNNAL
2019. augusztus 13. kedd, Sárospatak
20:00 Református Kollégium, Imaterem
 
AUER TRIÓ
Kováts Péter – hegedű
Varga István – cselló
Fülei Balázs – zongora
Közreműködik: Hegedűs D. Géza színművész
 
F. Mendelssohn: d-moll trió, Op. 49
– szünet –
F. Mendelssohn: c-moll trió, Op. 66
 
A 2016-ban egy inspiráló élményt nyújtó, közös koncert után alakult zongorás trió egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A hazai koncertpódiumok, az Auer Fesztivál visszatérő vendége, de Rómában és Varsóban is adtak már önálló estet.
 
Koncertjükön elsőként a Mendelssohn életének egyik különösen boldog és kiegyensúlyozott időszakában született d-moll trióját játsszák.

Szünet után a nővérének ajánlott második zongora-trió hangzik el, melynek komponálása idején a zeneszerző kivonja magát a zenei életből, visszavonultan él családjával.

Az est Hegedűs D. Géza közreműködésével válik különlegessé, aki Mendelssohn családtagjainak szánt, koncertekről, utazásról, vagy éppen a gyerekeiről szóló igen szellemes, derűs beszámolóit szólaltatja meg.

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!