Jegyvásárlás


Program


Nyolclábú felügyelő és a rejtélyek rejtélye

Nyolclábú felügyelő és a rejtélyek rejtélye

A bogarak világában a pókok a rendőrök és bűnüldözők. Itt tevékenykedik Nyolclábú felügyelő, akinek végre sikerül kézre kerítenie régi ellenfelét, egy mesterbűnözőt. Amikor jól megérdemelt pihenésre indul San Franciscoba, útja során váratlanul újabb bűnügyet kell megoldania.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 2. vasárnap, 15:00

Nyolclábú felügyelő és a rejtélyek rejtélye

Színes, szinkronizált spanyol animációs családi film,

88 perc

Rendező: JULIO SOTO GURPIDE

A bogarak világában a pókok a rendőrök és bűnüldözők. Itt tevékenykedik Nyolclábú felügyelő, akinek végre sikerül kézre kerítenie régi ellenfelét, egy mesterbűnözőt. Amikor jól megérdemelt pihenésre indul San Franciscoba, útja során váratlanul újabb bűnügyet kell megoldania. A repülőn egy rejtélyes eset történik, Nyolclábú felügyelő pedig ismét akcióba lendül. Ám a rejtélyek rejtélye nagyobb kihívást jelent számára, mint azt elsőre gondolta volna.

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!