Jegyvásárlás


Program


Current events



Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes recepteket keresel?
Ráadásul örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod?
Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk ételkészítő workshopjára, és máris nekilátunk az alkotásnak!

Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk.
Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed.

MENÜ:
Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó

Miért jó a nyersvegán étrend?
- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?
- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!
 

A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:
- 15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
- 10 éve tart tanfolyamot nektek
- daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
-  élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát
 
PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés
Közös vacsora

A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
Korhatár: 15 év.

SZERETETTEL VÁRUNK!
Szikra Dávid nyersvegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

Suggestions


A hétvégi Ringató foglalkozásokra az apukák, nagyszülők és minden szeretett hozzátartozó is el tud jönni énekelni és játszani. Ünnepi hangulatban…

Steigervald Krisztián generáció kutató számos nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról szól, szóban és esetenként…

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.