Jegyvásárlás


Program


Nyári Károly "Ez majdnem szerelem volt" koncert

Nyári Károly "Ez majdnem szerelem volt" koncert

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája Siófokon a Balaton legnagyobb szabadtéri színpadán köszönti különleges koncertjével az igényes zenét kedvelő közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 21:00

NYÁRI KÁROLY
„Ez majdnem szerelem volt"
koncert

Esőnap: 2020.08.16

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája Siófokon a Balaton legnagyobb szabadtéri színpadán köszönti különleges koncertjével az igényes zenét kedvelő közönséget.

A gazdag zenei fantázia jegyében fogant koncerten az előadó legszebb és legkedveltebb saját dalai mellett, a legnagyobb magyar legendák, mint Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál… örökérvényű slágerei lesznek hallhatóak. A különleges koncerten igazi hamisítatlan "Nyári" érzelmekkel teli, forró hangulatot ígér a művész a kiváló zenészekből álló zenekara közreműködésével.
A meghívott sztárfellépők Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel egyedülálló duett dalokkal kápráztatják el a közönséget, önfeledt szórakozást nyújtva.

Legyen részese a nyár legexkluzívabb balatoni koncertjének!

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!