Jegyvásárlás


Program


NT Live - Henrik Ibsen: Hedda Gabler

NT Live - Henrik Ibsen: Hedda Gabler

165 perc, 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 23. kedd, 19:00

Rendező: Ivo van Hove

“Nincs tehetségem az élethez.”

Épp csak most ment férjhez. Máris unja. Hedda arra vágyik, hogy szabad legyen.

Hedda és Tesman most tért vissza a nászútról, de kapcsolatuk máris válságban van. Hedda úgy érzi, kelepcébe került. Elszántan küzd azért, hogy a körülötte élőket ő irányítsa, s a világ úgy alakuljon, ahogyan ő akarja.

Ivo van Hove (aki az Old Vic Theatre-ben rendezett Pillantás a hídról előadásáért Tony-díjat kapott) most a londoni Nemzeti Színház élő közvetítésében is látható Ibsen-remekművet állítja színpadra újszerűen.

A címszerepet Ruth Wilson (Luther, The Affair, Jane Eyre) alakítja Patrick Marber (Egy botrány részletei, Közelebb) átiratában.

 

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!