Jegyvásárlás


Program


Novus String Quartet

Novus String Quartet

Az együttes játéka rendkívül visszafogott és összehangolt. A négy művész előadásmódja egyformán kiváló, a megszülető muzsika pedig megigézi a hallgatót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 24. péntek, 19:00

 Műsor:

Franz Schubert: c-moll „Quartettsatz” vonósnégyes No. 12, D 703
Alban Berg: Lírikus szvit
*****
Antonín Dvořák: G-dúr vonósnégyes, No. 13, Op. 106
Közreműködik:

    Kim Jaeyoung – hegedű
    Kim Young-Uk – hegedű
    Kim Kyuhyun – brácsa
    Moon Woongwhee – cselló

„Az együttes játéka rendkívül visszafogott és összehangolt. A négy művész előadásmódja egyformán kiváló, a megszülető muzsika pedig megigézi a hallgatót.” Lukas Hagen (Hagen Quartet)

A 2007-ben alakult, németországi székhelyű Novus String Quartet Korea egyik vezető kamarazenei együttese. A nemzetközi szakma figyelmét akkor vonták magukra, amikor a Nemzetközi Mozart Versenyen első, az ARD Nemzetközi Kamarazenei Versenyen második helyezést értek el. Nagysikerű koncerteket adtak többek között a londoni Wigmore Hall, a bécsi Konzerthaus, a berlini Musikfest és a kölni Philharmonie meghívására is. A zenekar tagjai a Koreai Nemzeti Művészeti Egyetemen végezték zeneművészeti tanulmányaikat, majd később olyan mesterektől tanultak kamarazenét, mint Christoph Poppen és Hariolf Schlichtig, a müncheni Hochschule für Musik und Theater professzorai és Heime Mueller, a lübecki Hochschule für Musik tanára, az Artemis Kvartett egykori tagja. 2015 óta a Belcea Quartet mentorálja őket. A francia Aparté Kiadó gondozásában két albumuk jelent meg. Első lemezükön Beethoven, Weber és Isang Yun darabok, második lemezükön Csajkovszkij első vonósnégyese és a Firenzei emlék vonósszextett csendül fel. 2019-ra tervezik következő albumuk megjelenését, melyen Berg Lírikus szvitjét és Schubert A halál és a lányka című művét hallhatjuk majd.

A program a Magyarország és Koreai Köztársaság közötti diplomáciai kapcsolatfelvétel 30. évfordulójára rendezett hivatalos ünnepségsorozat része.

Ajánlatunk


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

zenés party két részben

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!