Jegyvásárlás


Program


Neoton Família Sztárjai - Szép Nyári Nap

Neoton Família Sztárjai - Szép Nyári Nap

Műfajukon belül a szakma egyik legnagyobb klasszikusának számító mai napig aktív csapat, minden idők egyik leghallgatottabb művészeti közössége!A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar együttese, harminc körüli magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 20:30

Legnépszerűbb dalaik alapján „Szép nyári nap” címen musical is íródott. Túl vannak számtalan ország több ezer teltházas koncertjén és most lehetőség van rá, hogy egy „szép nyári nap” zárásaként Balatonkenesére  is elérkezzenek végre… Az előadás szünet nélkül 120 perces és a teljesség igénye nélkül ígérhetjük, hogy a következő slágerek el fognak hangozni: Santa Maria, 220 felett, Nyár van,  Don Quijote,  Párizsi lány, Kell, hogy várj, Yo yo, Monte Carlo, Sandokan, Holnap hajnalig, stb.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!