Jegyvásárlás


Program


NEM TUDHATOM - RADNÓTI ÉS KORUNK

NEM TUDHATOM - RADNÓTI ÉS KORUNK

Mácsai Pál, Fullajtár Andrea, Dés László, Dés András, Lukács Miklós

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 7. szerda, 19:00

24. Zsidó Kulturális Fesztivál
2022. szeptember 4-12.

NEM TUDHATOM – RADNÓTI ÉS KORUNK

Egy rendkívül izgalmas, szuggesztív estet hozott létre két kiváló színész: Mácsai Pál Kossuth-díjas és Fullajtár Andrea Jászai Mari-díjas színművészek, valamint három fantasztikus muzsikus: Dés László Kossuth-díjas szaxofonművész, zeneszerző, Dés András a fiatal zenészgeneráció legelismertebb ütőhangszeres művésze és Lukács Miklós kimagasló tehetségű cimbalomművész. Nem hagyományos értelemben vett irodalmi estről van szó, hanem vers, próza és zene egyedi párbeszédéről: a zenei improvizációk a prózában és versben elhangzott gondolatokra reflektálnak. A művészetek közti átjárhatóság, valamint az előadók eredetisége teszik a produkciót még különlegesebbé.

Az esten Radnóti Miklós versein, a költő felesége, Gyarmati Fanni naplórészletein, korabeli írásokon, dokumentumokon kívül Radnóti kortársainak írásai is szerepelnek, olyan szövegek, amelyek kapcsolódnak a tragikus sorsú költő életéhez, munkásságához és korához. Megrázó, nem mindennapi élményben lesz részünk az előadók érzékeny, szuggesztív tolmácsolásában. Az est anyagát összeállította: Ferencz Győző, szerkesztette: Dés László és Mácsai Pál.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!