Jegyvásárlás


Program


Nem láttál semmit!

Nem láttál semmit!

Román nyelven, magyar szinkrontolmácsolással és angol felirattal.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 20:30

„2014. március 4-én a 26 éves Daniel Dumitrache meghalt a Bukaresti harmadik kerületi rendőrségen. Daniel illegális parkolóőr volt az óvárosban. Amikor meglátta a rendőrautót elfutott. Ez vonta magára a rendőrök figyelmét. Elkapták, és minden különösebb ok nélkül a rendőrőrsre vitték.”


Alex Fifea 2014 és 2015 között kutatatást végzett a fiatalember meggyilkolásának körülményeire vonatkozóan. A színdarad a gyilkosság hátterében meghúzódó társadalmi folyamatokat és az ahhoz kapcsolódó párbeszédet elemzi és dekonstruálja. Rendőrök tanúvallomásai, családtagok meglátásai valamint médiumok közlései egyaránt megelevenednek az előadásban. Dokumentumok és költészet, próza és zene mentén ismerhetjük meg a legkiszolgáltatottabb csoportok tagjait sújtó rendőri brutalitás jelenségét annak egy különösen szívbemarkoló példáján keresztül.

író és előadó:         Alex Fifea
zene:             Catalin Rulea
rendező:         David Schwartz

Az előadás után közönségtalálkozó az alkotókkal.
 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!