Jegyvásárlás


Program


Nehéz gyermekkor, szakítás, válás, haláleset - Hogyan dolgozzuk fel a traumát?

Nehéz gyermekkor, szakítás, válás, haláleset - Hogyan dolgozzuk fel a traumát?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 23. péntek, 18:00

A HVG Extra Pszichológia Szalon következő estjén a magazin két szerzője beszélget arról, hogyan alakítja át életünket a trauma, miként tudunk kijönni belőle, és hogyan válhatunk erősebbé, sőt bölcsebbé a tapasztalatok által. 

Dr. Bakó Tihamér klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
Bihari Viktória író, blogger

Időpont: 2018. március 23. 18:00 - 19:30
Helyszín: Budapesti Music Center (Budapest, IX., Mátyás utca 8.)
Jegyár:1900 Ft (a jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható, könyvenként csak egy jegy használható fel). 

Nincsen lehetetlen, bármilyen krízisből ki tudunk jönni – derül ki a HVG Extra Pszichológia magazin legfrissebb számából. A legtöbbször azonban nem elég, ha csak a gyógyító időre várunk, saját magunknak is tennünk kell a változásért. Szakértőink szemléletváltó tanácsai segítenek abban, hogy megújult emberként új életet kezdhessünk. 

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!