Jegyvásárlás


Program


Négy évszak

Négy évszak

A Kecskemét City Balett, Vivaldi- Max Richter: A négy évszak című művét, az emberi lélek fejlődésére, az emberöltőn belüli lélekszakaszok változására fektetve a hangsúlyt, energikus koreográfiákon keresztül kívánja bemutatni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 19:00

Antonio Vivaldi - Max Richter: A négy évszak

„Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe. Csak azok botlanak meg az életben, akik valahogyan belülről süketek a világ hangjai iránt.” (Márai Sándor)

A Kecskemét City Balett, Vivaldi- Max Richter: A négy évszak című művét, az emberi lélek fejlődésére, az emberöltőn belüli lélekszakaszok változására fektetve a hangsúlyt, energikus koreográfiákon keresztül kívánja bemutatni.

Az utaknak értelmük van. De ezt csak az utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél előtt. „ (Márai Sándor)

Táncos:
Szőllősi Krisztina, Nagy Nikolett, Varga Lotti, Kiss Eszter m.v.
Takács Odett, Gömöri Lara, Katonka Zoltán, Földesi Milán,
Szóka Roland, Raj Martin, Perjési Patrik

Koreográfus: Barta Dóra
Díszlettervező: Barta Dóra
Jelmeztervező: Kiss Julcsi
Szcenikus: Szabó Csaba
Fénytervező: Katonka Zoltán
Konzultáns: Réczei Tamás
Ügyelő: Kovács Írisz
Asszisztens: Frigyesi Tünde

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!