Jegyvásárlás


Program


Náray Erika vendége: Sándor Pál filmrendező / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Sándor Pál filmrendező / Jazzrajongók

A Müpa sorozatában Náray Erika színésznő és jazzénekesnő amellett, hogy alkalmanként két-három dalt maga is elénekel, olyan művészvendégeivel beszélget, akiknek közös vonásuk, hogy jazzrajongók.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 7. csütörtök, 20:00

Szeressétek Ódor Emiliát!, Régi idők focija, Ripacsok, Szerencsés Dániel, Miss Arizona - generációk ismerik és szeretik Sándor Pál filmjeit. Ezúttal nemcsak az alkotóművész, hanem a humoros, ironikus, kedvesen közvetlen társasági ember, az LGT történetének krónikása is közönség elé lép. Sok mindent megtudhatunk majd Sándor Pál és a zene, elsősorban persze a jazz kapcsolatáról.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!