Jegyvásárlás


Program


Náray Erika vendége: Csík János / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Csík János / JAZZRAJONGÓK

A Jazzrajongók vendége, Csík János, a Kossuth- és Prima Primissima-díjas Csík Zenekar alapítója az a muzsikus, aki százezrekkel szerettette meg a magyar népzenét, és bizonyította, hogy ez a műfaj szinte bármivel ötvözhető.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 23. csütörtök, 20:00

A kecskeméti születésű hegedűs táncosként ismerte meg a népi kultúrát, de első együttesét, a Garabót már középiskolás éveiben megalapította. Művészi pályáját az ország neves néptáncegyütteseinek zenészeként kezdte, s elmondása szerint nem is sejtette, hogy második zenekarának munkássága az egész magyar könnyűzenei kultúrát formálni fogja. Most múlik pontosan, Csillag vagy fecske, Te majd kézen fogsz és hazavezetsz - csak néhány azon számok közül, amelyeknek útja a Csík Zenekar feldolgozásában teljesedett ki és jutott el nemcsak Európa, hanem a többi kontinens számos országába is.
Élményeinek végtelenül gazdag tárházából oszt meg történeteket Csík János - például azt, hogyan írtak közös dalt Grecsó Krisztiánnal egy borospincébe zárva. Közben kiderül, mely stílusok és előadók számait hallgatja szívesen az amerikai műfaj terméséből, s ezekből néhányat meg is szólaltat az est háziasszonya, Náray Erika.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!