Jegyvásárlás


Program


Napfonat koncert

Napfonat koncert

A Napfonat acappella együttes saját kompozíciói egyedi módon fogalmazzák újra a magyar népdalok világát, polifonikus hangzásba öltöztetve őket, kiemelve a népzene erejét és szépségét, az ének-hang felszabadító, gyógyító és lélekmelengető hatását.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 8. péntek, 20:00

Az együttes tagjai külön-külön is izgalmas zenei világokat képviselnek, különféle stílusok, zenei (flamenco, jazz, népzene, könnyű zene), és kulturális (Felvidék, Erdély, Oroszország) hátterükből fakadóan. Ez a sokféleség egyedi (hang)színt és világzenei jelleget kölcsönöz az együttesnek, friss, energikus és az együttlét öröméből kiáradó dalaik nem csak a női közönséget szólítják meg, hanem mindenkit, akiben rezonál az emberi hang ereje, ki és belégzés énekké válása, a többszólamú zene szívdobogása.
A Napfonat hat nyitott fiatal női hangszálból fonódik össze egy dögös szextetté, tele humorral, életerővel és ötletességgel.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés party két részben

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!