Jegyvásárlás


Program


Napfényes Filmklub - Kényszerleszállás

Napfényes Filmklub - Kényszerleszállás

Napfényes Filmklub - Kényszerleszállás (2012) R.: Ludovic Bernard. Fsz: Denzel Washington

Nagyon szép történet a felelősség elől való menekülésről, a lelkiismeretről és az igazságosságról.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 14. kedd, 18:00

A film utáni beszélgetést vezeti: Balázs Árpád filmdramaturg.

Az Emberség nyomában című sorozatunk következő filmje: Kényszerleszállás (2012)
Főszereplő: Denzel Washington.

Egy tapasztalt utasszállító repülőpilóta súlyos légikatasztrófa után bravúros ügyességgel letesz egy repülőt, így csodával határos módon szinte senki nem sérül meg. Hősként ünneplik az amúgy súlyosan alkoholista férfit, de a nyomozás során őt is vizsgálják, gyanússá válik, hogy felelőtlen, alkoholista, és esetleg ő is hozzájárult a katasztrófához. A főszereplő és segítői az egész film során arra törekednek, hogy a per során eltussolják a férfi alkoholizmusát, összevissza hazudoznak, bizonyítékokat, tényeket ferdítenek el. A film végén már úgy tűnik, hogy hamis tanúzással és már ügyeskedésekkel sikerül megmenteni a férfi karrierjét, de az utolsó pillanatban valami átfordul benne, és bevallja, hogy alkoholista. Nem kap nagyon súlyos büntetést. Nagyon szép történet a felelősség elől való menekülésről, a lelkiismeretről és az igazságosságról.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!