Jegyvásárlás


Program


NAGY UTAZÁS - Dés László

NAGY UTAZÁS - Dés László

Dés László koncertje
vendég: Tóth Vera

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 13. péntek, 20:30

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban? A sokféle zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invenciókkal rendelkező Kossuth díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze ezeket, akinek nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazz formáció fűződik. Dalait, slágereit nap, mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofon-hangját nemcsak a jazz-rajongók, hanem a pop és rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik. Dalai, szaxofonjátéka, musicaljei, filmzenéi és kortársdarabjai több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-n hallhatók, láthatók. Dés  művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.

Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük, akivel Dés László már korábban dolgozott együtt, - akkor jazz produkcióban -, tehetségéről muzikalitásáról és remek hangjáról viszont az évek során már sokszor meggyőződhetett. Most az ő előadásában hallhatunk több, már ismert Dés szerzeményt is.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!