Jegyvásárlás


Program


Múzeumok Éjszakája

Múzeumok Éjszakája

Pokrócok, fényfestés, zene, és a csillagos ég.
A zenés parkséta és kamarakoncert a belépőjegyen felül ELŐZETES REGISZTRÁCIÓhoz kötött, melyet az info@agroverzum.hu címre tudnak elküldeni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 26. szombat, 17:00

A programot a hatályos kormányrendelet alapján védettségi- és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)”- igazolvány együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek. A 18 év alattiak felügyelet nélkül vehetnek részt programjainkon, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 16 év alatti hozzátartozók mentesülnek a védettségi igazolás alól, de életkoruk igazolására diák- vagy arcképes (személyi vagy útlevél)”- igazolványt kell felmutatniuk, amennyiben ezt a jegykezelő kéri tőlük, a rendezvényre való belépésük pedig csak és kizárólag felügyeleti jogot gyakorló felnőttel lehetséges. A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező. 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

zenés party két részben

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!