Jegyvásárlás


Program


Művészettörténeti Előadássorozat V. - Montmartre: Párizs szent hegye és művészei

Művészettörténeti Előadássorozat V. - Montmartre: Párizs szent hegye és művészei

Szirbek István, Párizsban élő magyar művészettörténész előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 13. hétfő, 18:00



Toulouse Lautrec a XIX. század végi Párizs híres festője. Képei elemzésével, valamint korabeli újságcikkek, levelezések és tanulmányok segítségével pillantsunk be a századvégi Montmartre mesés és hívogató világába!

Üljünk ott a festő asztalánál a Moulin Rouge egyik előadásán, amint éppen gyors mozdulatokkal örökíti meg noteszébe a kánkánt táncoló hölgyek sziluettjét. Kísérjük el a különböző kabaré és cirkuszi előadásokra, hogy megérthessük mi is volt az, ami az akkori Tout-Paris-t, és őt is kellemes rabságban tartotta! Lépjünk be vele a piroslámpás házakba, ahol a félhomály bujtató rejtekében, pohárral kezükben, csábos pillantással hívogatnak bennünket egyre beljebb és beljebb!

Hölgyek, Urak, kalandra fel......!


Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!