Jegyvásárlás


Program


MŰTEREM - grafikai tábor

MŰTEREM - grafikai tábor

8-14 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 15. hétfő, 8:00

A táborban különféle művészeti technikákat alkalmazva alkotunk. A festés, rajzolás mellett megismerhetsz izgalmas, speciális sokszorosító grafikai eljárásokat is. Dél-utánonként izgalmas szabadidős programokkal lazítunk, és ellátogatunk egy igazi műterembe is.

Szakmai vezető: Kun-Sebők Kata művésztanár
Információ: Acsai Rita

Ajánlatunk


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a jubileumi, 10. Total Dance Festival-t az új otthonunkban a Budapest Arénában!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A VSG Táncszínház előadása A látványos zenés-táncos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű…

Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!