Jegyvásárlás


Program


MUNZEE
3

MUNZEE

A játékot kifejezetten a QR-kódokra találták ki, eredetileg pókerzsetonra, vagy érmére nyomtatták volna a kódokat, innen ered a játék neve, ami németül érmét jelent.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

MUNZEE

A játékot kifejezetten a QR-kódokra találták ki, eredetileg pókerzsetonra, vagy érmére nyomtatták volna a kódokat, innen ered a játék neve, ami németül érmét jelent.
Cél, hogy a megadott helyszín különböző pontjain elrejtett kódokat a versenyzők minél rövidebb idő alatt megtalálják mobiltelefonjaik segítségével és megfejtsék a rejtélyeket.
Izgalmas, pörgős játék a Mátrában.

Szint: kezdő
Létszám: 2-50 fő
Korhatár: 8-99 év
Programidő: 1-1,5 óra
Szezon: Egész évben
Időpont indulás: 10.00-17.00 között
Helyszín: Mátrafüred környéke

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!