Jegyvásárlás


Program


MUNKATÁRSAS - Konfliktushelyzetek humorral a munka világában

MUNKATÁRSAS - Konfliktushelyzetek humorral a munka világában

MUNKATÁRSAS ! Konfliktusmegoldások humorral és improvizációval a munka világában
2024. április 5. péntek 19:00 óra Érd - Szepes Gyula Művelődési Központ
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 19:00

Főszerepben: ÁBEL ANITA, DEBRECZENY CSABA,  MÉSZÁROS MÁTÉ

Játékmesterek: Gönczi Dorka és Varga Zsolt

A munkahelyi konfliktusokat szórakoztatóan bemutató színházi esten a néző minden percben magára ismerhet... vagy a kollégájára!

Alkalmazotti lét és kiszolgáltatottság? Vállalkozóként sincs kolbászból a kerítés? Mit tegyünk, ha a vállalatvezető játszmákba hajszol és visszaél a helyzetével?

Mi történik, ha a munka kihat a családi és a párkapcsolati életünkre?

Megannyi kérdés megválaszolásában és a mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában a színészi improvizáció és a munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas mediátorok közös játéka segít.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Ajánló


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!