Jegyvásárlás


Program


MU Terminál: On The Air (Adásban)

MU Terminál: On The Air (Adásban)

Fejes Ádám és Hoffmann Adrienn koreográfus páros azt a kérdéskört járja körül, mely szerint vajon van-e a másiknál előrébb való, különb társadalmi, kulturális, vallási berendezkedés? Lehet-e pusztán gazdaságilag mérni az emberek saját kultúrájukban, országukban, társadalmukban betöltött szerepének értékét, vagy ami még ennél is izgalmasabb, hogy maguk az emberek, hogyan élik meg saját boldogságuk (nevezhetjük értéknek) szintjét?…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 20:00

Fejes Ádám és Hoffmann Adrienn koreográfus páros azt a kérdéskört járja körül, mely szerint vajon van-e a másiknál előrébb való, különb társadalmi, kulturális, vallási berendezkedés? Lehet-e pusztán gazdaságilag mérni az emberek saját kultúrájukban, országukban, társadalmukban betöltött szerepének értékét, vagy ami még ennél is izgalmasabb, hogy maguk az emberek, hogyan élik meg saját boldogságuk (nevezhetjük értéknek) szintjét?

Ajánlatunk


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú produkciókkal ünnepelte születésnapját.

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!