Jegyvásárlás


Program


Mozsik Imre: Irány Hawaii! - TÁP Színház/Szkéné

Mozsik Imre: Irány Hawaii! - TÁP Színház/Szkéné

Mozsik ImreIrány Hawaii! avagy Jó éjt, szaros…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 7. kedd, 19:30

„Álmomban nagyon alacsony vagyok. Ezt borzasztóan szégyellem, pedig mindenki más sokkal alacsonyabb, mint én. Le akarom vágni a lábaimat, térdelve járok, hogy akkora legyek, mint ők… Kinevetnek…”

 

Hősünk elhatározza, hogy emlékezni fog az álmaira. Nem biztos, hogy ez jó ötlet.

Abszurdba hajló komédia. Ezt muszáj leszögezni, mielőtt megtudjuk, hogy a történet többnyire a halál körül forog. Úgy nagy általánosságban mindenki tudja, hogy meg fog halni, de mi történik akkor, ha ez valakinek hirtelen a csontjáig hatoló felismeréssé válik? Pedig semmi baja, de akkor is. Pláne! Tamás a pszichológusa tanácsára elkezdi lejegyezni az álmait, ezzel megnyitva tudatát az álomszövő bizarr, fájdalmas, felkavaró üzenetei előtt. A végső szembesülés elkerülhetetlen, össze kell csapni a szörnyeteggel, aki a tudattalanba vezető végtelen és rozoga lépcső alján lapul. Nina azt mondja érdemes, mert ott van a millió dolláros fődíj is. Ő a pszichológus, biztos jobban tudja. Millió dollár meg kell, ha az ember el akar menni Hawaii-ra. 

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!