Jegyvásárlás


Program


Mozart: Don Giovanni - szcenírozott előadás

Mozart: Don Giovanni - szcenírozott előadás

Az előadás elmarad. A jegyek árát a tervezett dátumtól számított 30 napon belül visszatérítjük a vásárlóknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 21. péntek, 20:00

 

Az előadás elmarad a Tokaj Fesztiválkatlanban. A jegyek árát a tervezett dátumtól számított 30 napon belül visszatérítjük a vásárlóknak.

 

Olaszországban 640, Németországban 231, Franciaországban 100, Törökországban 91, Spanyolországban 1003 – mielőtt bárki másra gondolna: ez a lista Leporelló noteszéből van gazdája, Don Giovanni szeretőinek számosságáról, ahogy az a műben is elhangzik.
Wolfgang Amadeus Mozart kétfelvonásos Don Giovanni-ját bő 220 éve mutatták be Prágában, de maga a Don Juan téma már akkor is jó négy évszázada terítéken volt, írók tucatjai tettek kísérletet feldolgozására. A legmaradandóbb, és mind közül a leginkább kiemelkedő változatot azonban Lorenzo Da Ponte szövegkönyvének és Mozart muzsikájának köszönhetjük. Bár az eredeti cselekmény is tele van váratlanabbnál váratlanabb fordulatokkal, de Hábetler András, a mostani szcenírozott előadás rendezője még csavart is egyet a történeten, s az operát a múlt század húszas éveinek dekadens világába illesztette. S ha valakinek nem lenne elég Don Giovanni gátlástalanságokban, hazugságokban és átverésekben gazdag világa, igazi szemfényvesztés: Ungár Anikó által betanított bűvésztrükkök is színesítik a produkciót. A kiváló szólistákat és a Budafoki Dohnányi Zenekart Guido Mancusi vezényli.

 

A 29. Zempléni Fesztivál keretében.

 

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!