Jegyvásárlás


Program


Mozart: Bastien és Bastienne - Óbudai Danubia Zenekar

Mozart: Bastien és Bastienne - Óbudai Danubia Zenekar

A Bastien és Bastienne mindent tartalmaz kicsiben, amiért annyira szeretjük a “nagy” Mozart operáit: karakterek, szerelem, ármány, és rengeteg humor – és a nyiladozó lángész első zenei szárnypróbálgatásai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 9. szombat, 10:30

 Közreműködik:

    Bastienne: Zemlényi Eszter
    Bastien
    Colas: Fülep Máté
    Óbudai Danubia Zenekar
    Dramaturg: Balázs Júlia
    Rendező: Varga Bence
    Vezényel: Dobszay Péter

Wolferl, az 5.d osztály tanulója kis termetű, himlőhelyes arcú kisfiú. Focizni ritkán, x-boxozni soha nem szokott, múlt héten viszont önszorgalomból komponált egy kis operafélét, a tekintetes Rousseau úr filozófikus fejtegetéseitől inspirálódva. Aggodalomra semmi ok, a kisfiú épelméjű, az átlagosnál egy fokkal élénkebb képzeletű, pajkos gyerkőc, aki történetesen korszakos zseni. De a zene, az csak játék neki. Persze a lehető legkomolyabb játék. Másképp mi értelme is lenne?
A Bastien és Bastienne mindent tartalmaz kicsiben, amiért annyira szeretjük a “nagy” Mozart operáit: karakterek, szerelem, ármány, és rengeteg humor – és a nyiladozó lángész első zenei szárnypróbálgatásai.

Ajánlatunk


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!