Jegyvásárlás


Program


Moszkvai Patriarchátus Kórus

Moszkvai Patriarchátus Kórus

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 15. szombat, 19:00

A világhírűMoszkvai Patriarchátus Kórus Anatoly Grindenko vezetésével magyarországi turnén.

 

A régizene kedvelők nagy örömére, 2018.december 15-19. között Magyarországon vendégszerepel a Moszkvai Patriarchátus Kórus, az ősi pravoszláv egyházi zene világszerte elismert, egyik legautentikusabb előadója.

Fellépnek Miskolcon, Szegeden, Szombathelyen, Győrben és Budapesten.

Műsorukban szerepel 16-17. századi bizánci egyházzene, valamint a 2. részben elhangzanak 19.századi nagy orosz szerzők (Rachmaninov, Csajkovszkij, stb) művei és régi orosz népdalok feldolgozásai is

 Budapesten a Szent István Bazilikában adnak koncertet 2018.12.19.-én.

Műsorukban  16.-17. századi bizánci egyházzene szerepel.

Az együttes szívesen látott, állandó vendége a nagy nyugati zenei fesztiváloknak, sőt óriási sikerrel szerepeltek már a New-York-i Lincoln Centerben is.

A kórust 1983-ban alapította Anatoly Grindenko karmester, zenetörténész, teológus, viola da gamba szólista a Trotse-Sergieva Lavra (volt Zagorsk-i) teológiai akadémia és papnevelde diákjaiból azzal a céllal, hogy újra felfedezzék és a közönséggel megismertessék az ősrégi kéziratokban fellelhető, vagy éppen az évszázadokon át ismeretlenség homályában lapuló alkotásokat.

A hallgatóságot a világ minden táján lenyűgözi a kórus egyedülállóan fenséges, archaikusan tiszta hangzása, és az az átszellemültség, amely már szinte egy évszázadokkal ezelőtti titokzatos zenei misztériumra nyit ablakot.

 

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

zenés játék két részben

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!