Jegyvásárlás


Program


Moszkvai Csajkovszkij Zenekar és a Prágai Filharmónia Kórusa / BTF 2019

Moszkvai Csajkovszkij Zenekar és a Prágai Filharmónia Kórusa / BTF 2019

Az Orosz Rádió Szimfonikus Zenekaraként 1930-ban alapított együttes a legrégebb óta fennálló és a nemzetközi koncertéletben az egyik legelismertebb orosz együttes.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 22. hétfő, 19:30

Moszkvai Csajkovszkij Zenekar és a Prágai Filharmónia Kórusa

    Brahms: A Sors éneke
    Dvořák: Te Deum
    Csajkovszkij: Rómeó és Júlia – nyitányfantázia
    Sosztakovics: Hamlet-szvit

Az Orosz Rádió Szimfonikus Zenekaraként 1930-ban alapított együttes a legrégebb óta fennálló és a nemzetközi koncertéletben az egyik legelismertebb orosz együttes. Olyan karmesteregyéniségek álltak az élén, mint Nyikolaj Golovanov, Alekszandr Gauk vagy Gennagyij Rozsgyesztvenszkij. Az irányítást 1974-ben Vlagyimir Fedoszejev vette át, akivel az 1993 óta Csajkovszkij nevét viselő zenekar a legnagyobb európai, amerikai, japán és ausztrál hangversenytermekben lépett fel.
Az együttes a világ legnevesebb szólistáit látta vendégül – Pavarottit, Richtert, Kremert –, és büszke arra, hogy olyan fiatal, ma már a legnagyobbak között jegyzett művészek indulását segítette, mint Vagyim Repin, Jevgenyij Kiszin vagy Maxim Vengerov.
Dmitrij Sosztakovics a zenekart egyszerűen csak „kiváló muzsikusokból álló kiváló együttesként” jellemezte, utalva arra, hogy az egyes tagok szóló- és kamaraprodukciókban is kivételes előadásokra képesek.

Közreműködik:Pasztircsák Polina, Fokanov Anatolij – ének
Vezényel:Jan Latham-Koenig

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!