Jegyvásárlás


Program


Mordent Quintet
2

Mordent Quintet

„Célunk, hogy koncertjeinken minél több oldalról és minél frissebb módon próbáljuk meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolunk és melyben egyszerre fejezzük ki a múlt és a jelen zene iránt érzett tiszteletünket” - mondja Raboczki Balázs a zenekarról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 15. csütörtök, 20:00

MORDENT QUINTET

Közreműködik:
Raboczki Balázs - alt- és szopránszaxofon
Táborszky Bence - trombita, szárnykürt
Jónás Rezső - zongora
Miskolczi Márk - nagybőgő
Richter Ambrus - dob

A zenekar eredetileg trióként alakult 2018-ban, s kezdettől fogva a jazz formabontóbb, kreatívabb megnyilvánulást igénylő régióiban kalandozott, kiemelt szerepet szánva a szólisztikus játékmódnak. A Raboczki Balázs szaxofonos, Richter Ambrus dobos és Miskolczi Márk bőgős alkotta felállású csapathoz néhány hónappal később második fúvós szólistaként Táborszky Bence trombitás csatlakozott, így a zenekar továbbra is a harmóniahangszer nélküli hangzásvilág megteremtésén munkálkodott.

Az így kiérlelődött szabad játékmódot helyezi a Jónás Rezső zongoristával kvintetté bővült csapat a harmóniai lehetőségek adta, bizonyos szempontból kötöttebb, más szempontból viszont sokkal tágasabb, új dimenziókba. „Célunk, hogy koncertjeinken minél több oldalról és minél frissebb módon próbáljuk meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolunk és melyben egyszerre fejezzük ki a múlt és a jelen zene iránt érzett tiszteletünket” - mondja Raboczki Balázs az idei Müpa Jazz Showcase során komoly sikert aratott zenekarról.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!