Jegyvásárlás


Program


Momkult Gyerekszínház - A szépség és a szörnyeteg

Momkult Gyerekszínház - A szépség és a szörnyeteg

A klasszikus mesében – mint ahogy a mi feldolgozásunkban is –a jó megküzd a rosszért! Nem a rosszal– sárkánnyal vagy egyéb kultikus hőssel–, hanem a rosszért, hogy ne legyen többé rossz! A megátkozott Hercegért küzd Szépség – a polgárleány, hogy megszelídítse, és szörnnyé varázsolt arca újra emberi legyen!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 13. kedd, 14:00

A szépség és a szörnyeteg
A Nektár Színház előadása

A Szépség és a Szörnyeteg című mesejátékunk eredete egy orosz népmese, „A bíbor Rózsa”. A klasszikus mesében – mint ahogy a mi feldolgozásunkban is –a jó megküzd a rosszért! Nem a rosszal– sárkánnyal vagy egyéb kultikus hőssel–, hanem a rosszért, hogy ne legyen többé rossz! A megátkozott Hercegért küzd Szépség – a polgárleány, hogy megszelídítse, és szörnnyé varázsolt arca újra emberi legyen! A történet egyszerű, mégis magával ragadó, hiszen ki tudna ellenállni Szépségnek! És ki ne akarná, hogy szeretetével, szelídségével és szépségével legyőzze a varázslatot, és kimondja az örök igazságot: a szeretet soha el nem múlik!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!