Jegyvásárlás


Program


Modern Art Orchestra – Bartók: Tizenöt magyar parasztdal – Harcsa, Liebman, Dresch, Gőz, Lukács

Modern Art Orchestra – Bartók: Tizenöt magyar parasztdal – Harcsa, Liebman, Dresch, Gőz, Lukács

Bartók Béla születésnapján, március 25-én mutatja be a Modern Art Orchestra Tizenöt magyar parasztdal című lemezét a BMC Records kiadásában. Az albumon és a nagyszabású lemezbemutató koncerten a világhírű szaxofonos, David Liebman mellett Harcsa Veronika (ének), Gőz László (trombita), Dresch Mihály (fuhun) és Lukács Miklós (cimbalom) vendégszereplésével hallható a mű big band adaptációja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 25. vasárnap, 19:30

A Tizenöt magyar parasztdal Bartók Béla műve. Az eredetileg szóló zongora darabokat a Modern Art Orchestra szólistái, Bacsó Kristóf, Ávéd János, Subicz Gábor és Fekete-Kovács Kornél dolgozták át nagyzenekarra, gondosan ügyelve a dalok eredeti formájának és szólamainak megőrzésére. A tizenöt folkmelódia megszólalása között a MAO kiváló zenészeinek vezetett improvizációja épít hidat.

A MAO tizenegy éves fennállása óta nemzetközileg is elismert nagyzenekarrá nőtte ki magát, mely számos zenei műfajban elkötelezett, így a jazz, pop, klasszikus és kortárs zenében is kiemelkedő. Az évek alatt rengeteg díjjal, elismeréssel gazdagodott és számtalan koncertet adott: Budapesten rendszeresen fellép a Budapest Music Centerben, turnézik Európa-szerte, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszott már olyan legendás művészekkel, mint Tom Harrell, David Liebman, Chris Potter, James Morrison, Bob Mintzer, Rhoda Scott, Adam Nussbaum és Ennio Morricone.

Közreműködik:

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
Harcsa Veronika – ének
David Liebman – szaxofon
Dresch Mihály – fuhun
Gőz László – harsona, basszustrombita
Lukács Miklós – cimbalom

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!