Jegyvásárlás


Program


MODEM/12 - Mélyi József tárlatvezetése az Impressziókon

MODEM/12 - Mélyi József tárlatvezetése az Impressziókon

MODEM-születésnap

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 22. szombat, 11:00

12 év, 12 tárlatvezetés, 4 koncert - egy napon

Maratoni tárlatvezetés-sorozattal ünnepeljük idén a MODEM 12. születésnapját: délelőtt 10-től minden órában más és más kalauzolja végig a közönséget az Impressziók című kiállításon. A rendhagyó napon minden tárlatvezetésre más színű karszalagot kapnak a jegyet váltók - összesen 12 színész, művészettörténész, zenész, író, költő vagy táncos kíséri az érdeklődőket az ezer négyzetméteres térben, Dante Gabriel Rossetti festményétől indulva Van Gogh és Picasso munkáin át Monet-ig, Degas-tól Andy Warhol triptichonjáig.

A tárlatvezetésekkel párhuzamosan 16 órától 23 óráig koncertekre várjuk az érdeklődőket a belső kertben. A koncertekre a belépő 1000 forint, ez a jegy valamennyi zenei programra szól.

 

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!