Jegyvásárlás


Program


Mitsoura / BTF 2019

Mitsoura / BTF 2019

Miczura Mónika „Mitsou” karakteres orgánumát, egyedi előadóművészi jelenlétét világszerte a legjobbak között említik. Dolgozott többek között Tony Gatlif filmrendezővel, énekelt az Ando Dromban és a Besh o droMban, és turnézott a Fanfare Ciocărliával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 13. szombat, 20:00

A lenyűgöző hangú Miczura Mónika és a Neóból ismert Moldvai Márk projektje, a Mitsoura a kétezres évek egyik legfontosabb hazai világzenei-elektronikus produkciója volt. A zenekar most hétévnyi szünet után, új tagokkal kiegészülve tér vissza egy különlegesen látványos, multimédiás koncertre.
Ősi tradíciók és a jelenkor hangjai, autentikus népzenei elemek és a 21. század technológiájának hangkollázsai, mindez erős vizuális háttérrel megtámogatva. Az egyedülálló hangzás elsősorban a zenei producer, Moldvai Márk érdeme, aki sűrű atmoszférájú hangkollázst állított össze az őstehetség „Mitsou” lenyűgöző éneke köré.

Miczura Mónika „Mitsou” karakteres orgánumát, egyedi előadóművészi jelenlétét világszerte a legjobbak között említik. Dolgozott többek között Tony Gatlif filmrendezővel, énekelt az Ando Dromban és a Besh o droMban, és turnézott a Fanfare Ciocărliával.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!