Jegyvásárlás


Program


Mit akar a Zenekus

Mit akar a Zenekus

A világ nem maradhat muzsika és dalolás nélkül, de ez a gyerekek nélkül nem sikerülhet. A koncert-színház vidám játéka a zene és az ének fontosságára, hasznosságára, szépségére hívja fel a figyelmet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 7. csütörtök, 10:00

Zeneszó nélkül a világ egy sivár hely lenne. Ám ahhoz, hogy a fülnek kedves dallamok el ne tűnjenek harcba kell szállni a gonosz Zenekussal, aki kellemetlen füst, zajok és zörejek formájában járja a világot, hogy eltüntesse a zenét. Azonban Trendi Bandi, Haspók Ági és Mindentmegmondó Móni ezt nem tűri. Bandát alapítanak és a gyermekek segítségével megküzdenek a Mitikus Fifikus Zenekussal – akinek meglehet, hogy nem is ez az igazi neve!

A mese szerzője – és egyben rendezője is - már számtalan gyermekelőadást írt és vitt színpadra. Jól tudja, hogyan kell a gyermekeket szórakoztatva tanítani.

Dalos mese egy részben a Buzogány Béla Színház előadásában.

Szereposztás
Trendi Bandi - Baksa András
Haspók Ági - Kiss Ági
Mindentmegmondó Móni - Mendler Móni

író és rendező - Buzogány Béla

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

zenés játék két részben

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!