Jegyvásárlás


Program


Mirr-Murr kalandjai

Mirr-Murr kalandjai

Csukás István - Kardos Tünde
MIRR-MURR KALANDJAI

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 10:00

Van esetleg olyan gyerek vagy felnőtt, aki ne ismerné Mirr-Murrt, a kandúrt, a rettenthetetlen egérvadászt, vagy társait, a szürke bundás kedves kis csacsit, Bóbicét, a néger babát, vagy Csinnadrattát, az ólomkatonát? A jó barátok különleges kalandokat élnek meg akár egy szoba négy falának látszólag szűk keretei között is (léghajózás, tengeri csata, cirkusz, színielőadás), bebizonyítva ezzel, hogy a fantáziának és a játékkedvnek valóban semmi sem szabhat határt, különleges képességek birtokába kerülhet, vagy mindenféle varázslat tárgya lehet akár az ágy, a szék vagy a csillár is. A csupa humor, ötlet, derű mesefüzér legfontosabb üzenete azonban a barátságról szól: egymás felfedezéséről, az együttlét öröméről, a hűség, az összetartozás és egy kis közösség erejének megtapasztalásáról, arról az élményről, hogy együtt minden könnyebb, teljesebb és igazabb: a nevetés jobban cseng, és a rossz sem fáj annyira. A meséskönyvek lapjairól vagy a méltán népszerű bábsorozatból ismerős és szeretett kedvencek most a MŰvész Stúdió színpadán kelnek életre, hogy megosszák velünk kalandjaikat, szórakoztató és vagány csetlés-botlásaikat – a rendező Puskás Tivadar.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!