Jegyvásárlás


Program


MiRock Klub

MiRock Klub

Kapunyitás: 19:30
Jó idő esetén a parkban kerül megrendezésre.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 15. péntek, 20:00

MiRock Klub – Breath, Diktátor

Diktátor zenekar 
A zenekar 1986-óta létezik. Sajátos stílusukat animal metalnak keresztelték, mely a hard rock, a klasszikus heavy metal és a punk keveréke. Az alapító Derzsi vezér gitáros-ordibátor mellett, Baly vezér basszer és Levi vezér dobos által alkotott trió mindmáig aktív. Eddig tizenöt lemezük jelent meg.

Breath Zenekar
A Breath zenekar Grunge/Rock stílusban alkotó (Alice in Chains, Pearl Jam) magyar nyelvű saját számokat előadó formáció. 2017-es újraalakulása óta több koncertet is maga mögött tud már a zenekar.


 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!