Jegyvásárlás


Program


MineCinema Szeged - VIP

MineCinema Szeged - VIP

A MineCinema megérkezett Szegedre!
Várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 22. szombat, 9:00

A MineCinema megérkezett Szegedre!  A nagysikerű rendezvénysorozat először látogat el Csongrád megye székhelyére.
De hogy mi is a MineCinema?  Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Szegeden, június 22-én a IH Rendezvényközpont Bonz Géza termébe (6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.) most a MineCinema nyolcadik részét láthatják a résztvevők.
Ezenfelül találkozhatnak zsDavval, DoggyAndival, OwnMcKendry, Jánosik Gergővel és UborCrafttal.

Várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra. Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, Anett és Ancsa, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

A nyolcadik film címe „A főorvos”. A filmben 6 ember egy buszbaleset után egy kórházban tér magához. A nővérek megnyugtatják őket, de rövid időn belül kiderül, hogy ez a kórház nem azért van, hogy megmentse őket. Itt ugyanis a legrosszabb rémálmaikkal találják szembe magukat. Nyilvánvalóvá válik számukra, hogy ki kell jutniuk még mielőtt a rejtélyes főorvos megérkezik.

Igazán érdemes VIP jegyet vásárolni, hiszen plusz programokon vehetnek részt a videósokkal karöltve azok, akik ezzel a jeggyel rendelkeznek, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül. A VIP program 09:00-kor kezdődik és 08:00-tól lehet beregisztrálni erre a turnusra.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

Ismét velünk lesz McShop így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni.
A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz:
http://minecinema.hu/
Kövesd Facebook oldalunkat, hogy le ne maradj semmilyen infóról:
https://www.facebook.com/minecinema/
Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9-17 óra között a +36-20-210-9929 telefonszámon!

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!