Jegyvásárlás


Program


MineCinema második hétvége - VIP

MineCinema második hétvége - VIP

VIP – január 26.
Januárban immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű rendezvény sorozat a MineCinema. Ismét várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra.  több

Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, Anett és Ancsa, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

A nyolcadik film címe „A főorvos”. A filmben 6 ember egy buszbaleset után egy kórházban tér magához. A nővérek megnyugtatják őket, de rövid időn belül kiderül, hogy ez a kórház nem azért van, hogy megmentse őket. Itt ugyanis a legrosszabb rémálmaikkal találják szembe magukat. Nyilvánvalóvá válik számukra, hogy ki kell jutniuk még mielőtt a rejtélyes főorvos megérkezik.

A VIP jeggyel rendelkező vendégeink január 20-án és 26-án tudnak részt venni az eseményen. Most igazán érdemes ezt a jegyet megvásárolni, hiszen a VIP résztvevőink nem csak, hogy egy nappal korábban tekinthetik meg az egyedi Minecraft filmet és vehetnek részt plusz programokon, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül.

Január 26-án három VIP vetítés lesz,
az alábbi három kezdési időpontra vonatkozóan lehet jegyet vásárolni:
•    8:45 – Regisztráció kezdete 8:00-tól
•    12:45 - Regisztráció kezdete 11:30-tól
•    16:45 - Regisztráció kezdete 15:30-tól

Vendégeink találkozhatnak ezen a napon (január 26-án) zsDavval, DoggyAndival, IceBlueBirddel, Walrusszal, UborCrafttal, Sajt32-vel, Jánosik Gergővel, OwnMcKendryvel, Balukával, Anettel és Ancsával. A műsorvezető pedig ismét Székely Martin lesz, a MartinVlogol csatornától.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.
Ismét velünk lesz McShop így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni és a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.
A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz:
http://minecinema.hu/

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy le ne maradj semmilyen infóról:
https://www.facebook.com/minecinema/

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9-17 óra között a +36-20-210-9929 telefonszámon!

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánló


John Cassavetes Premier című filmje lenyűgözően bensőséges vallomás a színházról és a színészi…

Rendező: Bacsó Péter Forgatókönyvíró: Bacsó Péter, Operatőr: Zsombolyai János, Zene: Vukán György, Díszlet:…

A milliomos könyvkiadó – Pierre Brochant – és unatkozó barátai különös vacsorákat szerveznek:…