Jegyvásárlás


Program


MineCinema Jászberény - VIP jegy

MineCinema Jászberény - VIP jegy

A MineCinema csapata immáron 5 éve kalauzolja el vendégeit hamisítatlan Minecraft kalandokra. A Minecraft világában játszódó filmeket népszerű hazai tartalomgyártók írják, rendezik és szinkronizálják 2015 óta. Rendezvényeinken a program elengedhetetlen része a youtuberekkel való találkozás, dedikálás és fotózkodás is. A VIP jegyet vásárló vendégeink az ajándékok mellett ráadásul egy interaktív programon is részt vehetnek! Ennek részleteit megtalálják weboldalunkon!…  több

A MINECINEMA VISSZATÉR JÁSZBERÉNYBE! 

Várunk minden kedves érdeklődőtszeptember 19-én vasárnapaLehel Film-Színházban(5100 Jászberény, Fürdő utca 3.). Ez alkalommal a jubileumi, tizedik MineCinema film tekinthető meg azaz a „Szupermenők”. 

A résztvevők találkozhatnakSajt 32-vel, Balukával, ZsombeyHD-val és OwnMcKendry-vel.

AVIPprogram9:00órakor veszi kezdetét, a megváltott jegyekkel történőberegisztrálásra 08:15-től lesz lehetőség. A rendezvény legkésőbb 12:00 órakor ér véget. 

A filmet ungdani és LatinPapucs írták és rendezték, szereplői pedig a hazai YouTube közösség népszerű videósai, egészen pontosanOwnMcKendry, Sajt32, Baluka, zsombeyHD, Chabinho, Walrusz, Alex Gaming, PerkyParrot, iDark valamint megszólal a MineCinema képregények alkotója, Palotás Adél, illetve Guba ’Tony’ Tamás szinkronszínész is.

HOGY MIRŐL IS SZÓL A „SZUPERMENŐK”?Szikra és barátai hétköznapi, általános iskolás gyerekek, akik suli után a Szupermenők csapataként igyekeznek jobbá tenni a világot, ám egy nap - a nagyhatalmú Parancsblokk segítségével - természetfeletti erőkre tesznek szert. A sors összehozza őket CineManussal, MineBudapest közkedvelt szuperhősével, ekkor pedig nekik is igazi szuperhőssé kell válniuk, hogy együtt megállítsák az apokalipszist.

A programon csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet részt venni.Az eseményre elsősorban online lehet jegyet vásárolni a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítőhelyen országszerte. A fizikai értékesítőhelyek listája:www.jegy.hu/jegyirodak 

A jegyek limitált számban kaphatóak, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét, hiszen évről-évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt.

A helyszínen velünk tart a Cretorok.hu webáruház is, ahol lehetőség lesz különleges MineCinema termékek beszerzésére! 

A legfrissebb információkat social felületeinken tesszük közzé, így érdemes minket követni facebook-on és/vagy instagrammon.(www.facebook.com/minecinema,www.instagram.com/minecinema)A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

 

További információkért keresse fel weboldalunkat:www.minecinema.hu

Ajánló


A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra…

A Magyar Állami Népi Együttes tavaly nagy sikerrel bemutatott karácsonyi táncjátékát ismét megtekintheti…