Jegyvásárlás


Program


MineCinema Eger - VIP

MineCinema Eger - VIP

A MineCinema ismét megérkezett Egerbe! A nagysikerű rendezvénysorozat először látogat el Heves megye székhelyére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 6. vasárnap, 16:00

De hogy mi is a MineCinema? Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Egerben, október hatodikán az Uránia moziban (3300 Eger, Széchenyi István u. 14.) most a MineCinema nyolcadik részét láthatják a résztvevők. Ezenfelül találkozhatnak zsDavval, DoggyAndival Jánosik Gergővel, IceBlueBirddel és Balukával.

Várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra. Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, Anett és Ancsa, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

A nyolcadik film címe „A főorvos”. A filmben 6 ember egy buszbaleset után egy kórházban tér magához. A nővérek megnyugtatják őket, de rövid időn belül kiderül, hogy ez a kórház nem azért van, hogy megmentse őket. Itt ugyanis a legrosszabb rémálmaikkal találják szembe magukat. Nyilvánvalóvá válik számukra, hogy ki kell jutniuk még mielőtt a rejtélyes főorvos megérkezik.

Igazán érdemes VIP jegyet vásárolni, hiszen plusz programokon vehetnek részt a videósokkal karöltve azok, akik ezzel a jeggyel rendelkeznek, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül. A VIP program 13:30-kor kezdődik és 12:30-tól lehet beregisztrálni erre a turnusra.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A jegyek limitált számban kaphatók.

Ismét velünk lesz McShop így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni.

A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz: http://minecinema.hu/

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy le ne maradj semmilyen infóról: https://www.facebook.com/minecinema/

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9-17 óra között a +36-20-210-9929 telefonszámon!

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A XIX. Református Zenei Fesztivál keretében

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!