Jegyvásárlás


Program


Minden nagyon jó lesz / Zach Braff

Minden nagyon jó lesz / Zach Braff

Zach Braff komédiája az életben elkövetett hibákról, gyökerekről és útkeresésről, reményről és társakról mesél szellemesen és életszerűen. A New Jersey-i Long Island Beachen a 35 éves Charlie élete mélypontján van. Az Isten háta mögött akarja befejezni az életét...

Minden nagyon jó lesz
születésnap egy részben – a Kultúrbrigád és az Átrium előadása

Zach Braff komédiája az életben elkövetett hibákról, gyökerekről és útkeresésről, reményről és társakról mesél szellemesen és életszerűen. A New Jersey-i Long Island Beachen a 35 éves Charlie élete mélypontján van. Az Isten háta mögött akarja befejezni az életét, ám egy véletlenül felbukkanó angol ingatlanügynök, a helyi tűzoltóparancsnok és egy New York-i lány hatására kénytelen félbehagyni tervének megvalósítását. A négy egyedülálló ember hirtelen összezárva találja magát ebben a nyaralóban, ahol a hangulat nem éppen felhőtlen, a társas magány azonban nem várt kapcsolatokat és felfedezéseket teremt. A gazdagon megfestett karakterek szellemessége a bennük rejlő félelmekkel és nárcizmusukkal társul, s mindebből könnyen pergő, eredeti és okos helyzetek és párbeszédek születnek: a vádló önvizsgálat és a fekete humor egyedi pillanatai.

„Az egyik nap, ahogy nézek ki a fejemből, két hangyára leszek figyelmes a radar előtt. Egy müzlidarabért folytattak harcot, amit reggelire ettem. A legfurcsább dolog volt életemben. Mintha önkívületi állapotba kerültem volna. Csak azt a két kis rovart láttam, amelyek valami számukra nagyon fontos dologért küzdenek, a túlélésükért mindent föláldozva. Persze ők nem az én szemszögemből látták. De nekem teljesen világos volt, hogy az a morzsácska müzli nem jelent a világon semmit se. És akkor eszembe jutott, hogy ha van Isten, valószínűleg pontosan ugyanígy érez, amikor énrám tekint. Valószínűleg jól fel is húzza magát, ahogy látja, ahogy küzdök magammal a semmiért. És akkor, életemben első alkalommal, valami furcsa kapcsolatot éreztem Istennel. És arra gondoltam, imádkoznom kellene. Úgyhogy becsuktam a szememet és imádkoztam. Imát mondtam neki azért, hogy segítsen észrevennem: éppen olyan nevetséges vagyok, mint a két buta hangya.”

A szerzőt a magyar közönség filmszínészként, illetve a Dokik (Scrubs) című tévésorozat főszerepében, J. D.-ként, és egyes epizódok rendezőjeként ismerhette meg. Zach Braff azonban filmrendezőként, Grammy-díjas zenei producerként és íróként is aktív, Magyarországon a Minden nagyon jó lesz című darabjával debütál színpadi szerzőként.

Szereposztás:
Charlie, 35 éves, születésnapja van....... Brasch Bence
Myron, tűzoltó......................................... Bányai Kelemen Barna
Emma, ingatlanügynök........................... Parti Nóra
Kim, énekesnő........................................ Móga Piroska

Magyar szöveg: Ugrai István
Díszlet: Hajdu Bence
Jelmez: Butor Krisztina
Szcenikus:Szabó Szilveszter
Világítás: Czibor Attila
Súgó: Zsolnay Andrea
Segédrendező: Almay Zsófia
Produkciós koordinátor: Nyulassy Attila
Produkciós menedzser: Studniczky László ‘Zsatyi’
Rendező: Spáh Dávid

Korhatár: 15 év
Időtartam: 90 perc

Ajánló


Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. Tom Jones…

Traccs! Zalaegerszeg legújabb beszélgető-est sorozatának vendége Dr. Csókay András Prima Primissima-díjas, a Magyar…