Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások




Jeanie Linders: Menopauza

 

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi… A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőink négy nő, és velük is megesik az… Az, amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek…

 

Szereplők:

A profi: Hernádi Judit

A vega: Falusi Mariann

A celeb: Tóth Enikő

A hátébé: Náray Erika

 

Fordító: Galambos Attila

Dalszöveg: Bach Szilvia, Lombos Márton, Náray Erika

Dramaturg: Lőkös Ildikó

Zenei vezető: Gulyás Levente

Díszlet- és jelmeztervező: Kovács Yvette Alida

Videógrafika: Pál Dénes, Madarász Gergő

Koreográfus: Tallós Andrea

Ügyelő: Gáncs Nikolasz / Kis-Kádi Judit

Súgó: Sajben Anita

Rendezőasszisztens: Petyi János

Rendező: BERECZKI ZOLTÁN

 

A Játékszín vendégelőadása.

A színdarab Magyarországon a Gfour Productions különleges engedélye alapján, a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

theatrum-mundi.hu

Az előadás hossza: 2 óra 15 perc 1 szünettel

 

A július 30-i Menopauza előadásnak csak abban az esetben van esőnapja, amennyiben a július 29-én megrendezésre kerülő Menopauza előadás kapcsán nem szükséges igénybe venni az esőnapot. Ebben az esetben az esőnap dátuma: július 31. 20:30. Amennyiben a július 29-i előadást eső miatt a július 31-i esőnapon kell megtartanunk, akkor a július 30-i előadásnak nincs esőnapja. Az esetben, ha a július 30-i előadás első felvonását sem tudjuk lejátszani – a jegyek árát visszatérítjük.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!