Jegyvásárlás


Program


Mézescsók és Alpaka - Szűcs Kinga gyerekversei
2

Mézescsók és Alpaka - Szűcs Kinga gyerekversei

Szűcs Kinga gyerekversei és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje
közös rajzolással

Mézescsók és Alpaka

Kíváncsi vagy, milyen hosszú a lepke bajsza, mitől furcsa a denevér, vagy miről pletykálnak az állatok? Akkor itt a helyed! Szűcs Kinga verseiben játszi könnyedséggel eleveníti meg az erdők világát, irodalmi igényességű szövegeiben, ritmusaiban, rímeiben életre kelnek az emberi tulajdonságokkal megfestett kis hősök, és tanulságos, de mindig mulatságos, játékos történetekben varázsolják el a kicsiket.

Szűcs Kinga színésznő állatos verseit előadják: Holecskó Orsolya, Losonczi Kata, Pavletits Béla színészek és Szina Kinga színésznő, akivel az általa készített versillusztrációkat magad is megalkothatod.

Kovácsovics Fruzsina és zenekara
Az elfeledett mézescsók koncert

A koncerteken egy derűs, ismeretterjesztéssel átszőtt, interaktív utazásra hívom a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket — “rákapcsolódni” az apró örömforrásokra, jól érezni magunkat, és közben gyerekszemmel szemlélni a világot. A nézőtér játszótérré változik, van együtt mondókázás, együtt éneklés, megtanítom a pingvintácot, sőt azt is, hogy mi mindenre jó a Hepperedeppe-heppendre varázsige…

Kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni.

Ajánló


Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a…

"..Itt vagyunk Földünk egyik legérdekesebb pontján, amely számos irodalmi- és filmes alkotás ihletője.…