Jegyvásárlás


Program


MET 2018/2019 Cilea: Adriana Lecouvreur

MET 2018/2019 Cilea: Adriana Lecouvreur

MET2018/2019 - Francesco Cilea: Adriana Lecouvreur
Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | Új produkció, először HD-ben, 213 perc, 2018
olasz nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 20. vasárnap, 18:00

Rendező: Sir David McVicar

Vezényel: Gianandrea Noseda
Díszlet: Charles Edwards
Jelmez: Brigitte Reiffenstuel
Fény: Adam Silverman
Szereposztás: Adriana Lecouvreur (Anna Netrebko), The Princess of Bouillon (Anita Rachvelishvili), Maurizio (Piotr Beczała), The Abbé (Carlo Bosi), Michonnet (Ambrogio Maestri), The Prince of Boullion (Maurizio Muraro)

Vannak operák, amelyeket csak akkor érdemes előadni, ha szerepeikre világsztárok állnak rendelkezésre. Az Adriana Lecouvreur ilyen mű: ha végigtekintünk lemez- és DVD-felvételein, a címszerepben kizárólag az elmúlt száz év legnagyobb énekesnőit találjuk, akik mind szívesen öltötték magukra a 18. században élt nagy színésznő jelmezét, és játszották el szigorúan kitalált szerelmi drámáját. Csak természetes, hogy a Metropolitan sem adhatja alább napjaink legnagyobbjainál: tíz év szünet után most Anna Netrebko kedvéért tűzik újra műsorra a darabot – új produkcióként, Sir David McVicar tradicionális, szemet gyönyörködtetően látványos rendezésében. Netrebko partnerei sem akárkik: szerelmét, Mauriziót (azaz Szász Móric herceget) a lengyel sztár, Piotr Beczała énekli, az intrikus Bouillon hercegnét, Adriana szerelmi ellenlábasát Anita Rahvelisvili formálja meg, a darab legizgalmasabb szerepétben, Michonnet-ként pedig napjaink legkelendőbb Falstaffja, Ambrogio Maestri lép színpadra. Az előadást Gianandrea Noseda dirigálja.

Élő előadás közvetítése: 2019. január 12. 19:00
Ismétlés: 2019. január 20. 18:00

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!