Jegyvásárlás


Program


MET 2018/2019 Bizet: Carmen

MET 2018/2019 Bizet: Carmen

MET2018/2019 - Georges Bizet: Carmen
Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | Felújított előadás, 201 perc, 2019
francia nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 28. vasárnap, 18:00

Rendező: Sir Richard Eyre

Vezényel: Louis Langrée
Díszlet és jelmez: Rob Howell
Fény: Peter Mumford
Szereposztás: Carmen (Clémentine Margaine), Micaëla (Aleksandra Kurzak), Don José (Roberto Alagna), Escamillo (Alexander Vinogradov)

Az idei a francia operák évada a Metropolitanben: a tíz közvetítésre kerülő operából négy francia nyelvű – hiányozhat-e közülük minden operák legnépszerűbbike, a Carmen? Ki tudná ma már megmondani, hogy mi is vezetett bukáshoz a darab 1875-ös párizsi ősbemutatóján, amikor manapság pusztán a darab műsorra tűzése is biztos kasszasiker? A Metropolitan sem sokat kockáztat vele: megnyitása óta több mint 1000 alkalommal játszotta már a Carment – de persze egy ilyen rangú színház nem teheti meg, hogy ne nyújtson ennél is többet: izgalmas rendezést, igazi világsztárokkal.  Sir Richard Eyre színpadra állítása már kétszer szerepelt a közvetítéssorozatban, ám népszerűsége – akárcsak a műé – így is töretlen; egyszerűen nem lehet levenni a műsorról. Roberto Alagna ideális Don José – a rendezést mintha csak neki találták volna ki. Micaelaként partnere Aleksandra Kurzak, akivel az életben is egy párt alkotnak (s a közelmúltban Budapesten is felléptek együtt). A címszerepet a Metben nemrég épp e szerepben debütált, s máris nagy népszerűségre szert tett Clémentine Margaine formája meg.

Élő előadás közvetítése: 2019. február 2. 19:00
Ismétlés: 2019. február 10. 18:00, 2019. április 28. 18:00

 

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!