Jegyvásárlás


Program


Mesterdetektív

Mesterdetektív

Andrew Wyke, a gazdag krimiíró meghívja Wiltshire-i villájába Milo Tindle-t, a fiatal fodrászt. Kettejük fordulatos beszélgetéséből kiderül, hogy Milo az író feleségének a szeretője, de úgy tűnik, Andrew egyáltalán nem bánja, hogy meg akarják szabadítani feleségétől.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 26. hétfő, 19:00

Anthony Shaffer: Mesterdetektív
Bűnügyi játék

A Mesterdetektív mesterműve annak, hogyan lehet a közönséget az orránál fogva vezetni. Anthony Shaffer fordulatos, meglepő darabja az 1970-es premier óta ezreket ejtett csapdába. Andrew Wyke, a gazdag krimiíró meghívja Wiltshire-i villájába Milo Tindle-t, a fiatal fodrászt. Kettejük fordulatos beszélgetéséből kiderül, hogy Milo az író feleségének a szeretője, de úgy tűnik, Andrew egyáltalán nem bánja, hogy meg akarják szabadítani feleségétől. Olyan tervbe avatja be a fiatalembert, amelyből mindketten profitálhatnak. Milo sok pénzhez jutva megtarthatja Andrew luxushoz szokott feleségét, az író pedig boldogan és szabadon élheti tovább életét a saját titkos szerelmévelt. Ezzel a tervvel kezdődik egy élet-halál játszma. Van, aki játszik, van, aki játékszer. Vagy mindenki játékszerré válhat? Egy biztos: a játszmát végigjátsszák. Az győz, aki tovább bírja idegekkel és ötlettel. Mi a tanulság? A szex: játék, házasság: a büntetés.

A szereposztás:
Andrew Wyke: Korcsmáros György
Milo Tindle: Bácsatyai Gergely / Korcsmáros András
Doppler felügyelő:  XXX
Tarrent őrmester:  YYY
Higgs rendőr: ZZZ

Fordító: Köröspataki Kiss Sándor
Szinpadkép: Matíz Zsolt
Díszlet: Török-Eőry Géza
Ruhák: Balog Tímea

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!