Jegyvásárlás


Program


Mesénkben a sorsunk? Koltai Róbert és Micimackó

Mesénkben a sorsunk? Koltai Róbert és Micimackó

Sorozatunkban híres emberekkel beszélgetünk arról, hogyan függ össze kedvenc meséjük életük alakulásával. Az est vendége Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színművész, Érdemes Művész, valamint Micimackó és barátai
Házigazdák: Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor, a Sajátmese módszer megalkotói

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 13. csütörtök, 18:00

"Mackó hirtelen megállt, és izgatottan mutatott a földre:
-Ide nézz!
- Hová? - kiáltott Malacka, és nagyot ugrott ijedtében. De rögtön észrevette, hogy gyávaság volt így megijedni, tehát még egyet-kettőt ugrott, jelezve, hogy ő ezt csak tornagyakorlat gyanánt teszi." (Részlet a műből, ford. Karinthy Frigyes)

Koltai Róbert harminc évvel ezelőtt a kaposvári Csiky Gergely színházban hatalmas sikerrel játszotta Micimackót. A rendkívüli színészi alakításon túl még mi lehet a siker titka? Miért szeretjük annyira Micimackót és barátait? Hogyan szólnak a történetek rólunk és nekünk? Mindannyiunk lelkében ott él Micimackó, Malacka, Nyuszi, és a Többiek, és kalandjaik velünk is megesnek olykor. Egy derűs este, ahol jót mulathatunk azon, ahogyan a mese szeretetteljesen megmutatja, milyenek is vagyunk valójában. Koltai Róberttel idézzük fel a Micimackó hangulatát és a mesével kapcsolatos élményeinket, és megtudhatjuk azt is, hogy a mese legmulatságosabb történetei szimbolikusan hogyan jelentek meg az ő életében.

„Gyermekoromban is ez volt az egyik kedvenc könyvem – aztán színészként újból összetalálkoztam Micimackóval. A hetvenes években mutattuk be, és legalább három évig játszottuk. Közben háromszor is felújították a darabot, de én maradtam Micimackó, az örök Micimackó.” (Koltai Róbert)

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek! Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

Ajánló


Seregi László / Goldmark Károly / Hidas Frigyes A MAKRANCOS KATA Balett két felvonásban

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!