Jegyvásárlás


Program


zzMesemasa és az aranylevél

zzMesemasa és az aranylevél

Az előadás alatt a gyerekek párnákon ülve nézhetik az előadást, és vehetik birtokba a Raktárszínház nézőterét. A történetet a gyerekek is alakítják, nem csupán nézői, hanem a zenés, interaktív játékok révén résztvevői is lehetnek az előadásnak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 9. vasárnap, 11:00

Interaktív zenés drámajáték 5-8 éveseknek

Frédi, a mesepostás felkerekedik, mert újabban nem sodor elé a szél meselevelet, így ő nem tud mit kézbesíteni a gyerekeknek. Masával, a mesetündérrel próbálja megmenteni a csodálatos mesefát, ahonnét a meselevelek származnak, de ehhez el kell űzniük a rettenetes farontót, Harácsot. A gyerekek segítségével, ha három próbát kiállnak, legyőzhetik a gonoszt.

Az előadás alatt a gyerekek párnákon ülve nézhetik az előadást, és vehetik birtokba a Raktárszínház nézőterét. A történetet a gyerekek is alakítják, nem csupán nézői, hanem a zenés, interaktív játékok révén résztvevői is lehetnek az előadásnak.

Egy belépőjeggyel egy gyermek és egy felnőtt látogathatja az előadást. A gyerekek párnákon, míg kísérőik székeken foglalhatnak helyet.

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!