Jegyvásárlás


Program


Mesék szárnyán Dél-Amerikában

Mesék szárnyán Dél-Amerikában

Mesék szárnyán Dél-Amerikában / A lomos de cuento por Suramérica
(a Holnemvolt Alapítvány Spanyol nyelvű mesemondó estje, magyar nyelvű tolmácsolással)
Az előadás hossza: kb. 70 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 3. csütörtök, 19:00

Előadó: Nelson Calderón, kolumbiai-spanyol mesemondó

Miért hívják Dél-Amerika országait Chilének, Argentínának, Uruguaynak, Paraguaynak, vagy Kolumbiának? Miért nem térnek vissza azok, akik meghaltak? Merre van a színes madarak földje? Nelson Calderón elénk tárja mindazokat a meséket, mítoszokat, legendákat, anekdotákat és érdekességeket, melyeket legutóbbi dél-amerikai körútja során gyűjtött, járva a vidéket, mesélve a legváltozatosabb helyszíneken és fesztiválokon. A mesemondó est elrepít minket Chile, Argentína, Uruguay, Paraguay, Peru, és Kolumbiai mesés tájaira.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!